November program

Hej på er alla! Här på Hagaro har vi njutit av allt möjligt från kafferep till självständighetsfirande. Här nedan kan ni se några program som vi fått vara med om.

I början av November hade vi en pizzakväll. Våra invånare hade önskat få beställa pizza, vilket vi valde att göra till en lite större måltid. Detta var en ny och spännande upplevelse för många av oss.

På vårt Kafferep njöt vi av 7 olika sorters tilltugg till kaffet. På bilderna syns 6 stycken a våra utsökta sorter som köket tillrätt. Den sjunde sorten var en bullkrans.

Sist men verkligen inte minst så vill vi visa bilder från vårt självständighetsfirande. Vi började dagen med en lite festligare frukost där vi bland annat fick njuta av kallrökt lax.

Vi fortsatte sedan med en festlig lunch. Under lunchen sjöng vi tillsammans vårt land, lyssnade på ett fint pianostycke samt njöt av en tre rätters måltid som köket tillrätt åt oss. På menyn hade vi Jordkockspuré serverat med oststänger, Nötfile med gräddsås och ugnsrotsaker samt Hjortronbakelse med kaffe avec. Maten smakade väldigt gott och våra invånare njöt.

Nu tackar vi för oss och önskar er en riktigt trevlig fortsättning på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s